Semesterbostad i Torre Pedrera i Emilia-Romagna

Residence Sottovento

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Sottovento ligger i den norra delen av Rimini i stadsdelen Torre Pedrara. Stället ligger på en sidogata till strandpromenaden med kort avstånd till den fina stranden.

Låt bilen stå

I denna stadsdel finns det både inköpsmöjligheter och matställe så man kan "glömma" allt om bilen ifall semestern ska tillbringas på stranden. I byggnaden finns det både garage, frukostrestaurang och tvätteri (mot betalning) samt en liten men fin pool.

Du får privat balkong

Lägenheterna är fördelade på en och tvårummare och är alla utrustade med breda balkonger, aircondition, förvaringsbox, satellit-TV med DVD och wi-fi samt kokvrå med två kokplattor och microvågsugn. I badrummet finner man toalett, dusch och hårtork.

Lägenheterna på Residence Sottovento

Enrumslägenhet med 2+1 sovplatser (typ A2 med balkong)

Lägenheterna består av allrum med kokvrå (två kokplattor och microvågsugn), dubbel bäddsoffa och utgång till balkongen samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Det är möjligt att boka till en extra säng men tänk på att platsen blir något trång.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (typ B4 med balkong)

Lägenheterna består av allrum med kokvrå (två kokplattor och microvågsugn), dubbel bäddsoffa och utgång till balkongen, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Det är möjligt att boka till en extra säng i sovrummet men tänk på att platsen blir något trång.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Residenza Valverde

Cesenatico, Emilia-Romagna

Residence Hotel Amalfi

Lido di Savio, Emilia-Romagna

Residence I Girasoli

Torre Pedrera, Emilia-Romagna

Rekommendationer till dig

Residenza Valverde

Cesenatico, Emilia-Romagna

Hotel Lungomare

Cesenatico, Emilia-Romagna

Residence Tulipano

Riccione, Emilia-Romagna

Populärt i Emilia-Romagna

search map