Storstadssemester i Emilia-Romagna

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Kort over Italien
Ferrara
Hämtar innehåll
Hitta hotell eller semesterbostad

Storstadssemester är kanske att säga lite för mycket men regionen Emilia-Romagna har många spännande kulturstäder som känns som små storstäder, och har man inte mer än en långhelg till förfogande så är de minsre storstäderna perfekta då man finner allting inom korta avstånd och undgår att spilla tid på långa transporter från en stadsdel till en annan.

I Emilia-Romagna finns det riktigt fina möjligheter för en härlig storstadssemester i t.ex. Bologna, Ferrara eller Ravenna med alla de rätta ingredienserna: Shopping, rikligt med kulturella och historiska sevärdheter samt ett stort utbud av restauranger med hög gastronomisk nivå. Det finns många bra flygförbindelser till rimliga priser, bl.a. till Forli och Bologna, så det är lätt och bekvämt att ta sig till en trevlig långhelg i en charmig mini-storstad.

Dölj texten
ferieboliger
Tab 6
Tab 5

Rekommendationer till dig

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Med Gardasjöns finaste utsikt 3 km ovanför Torri del Benaco samt både pool, restaurang och privat parkering är Hotel Panorama livsnjutarens val för en skön och avkopplande vistelse vid Gardasjön.

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Residence Onda Blu ligger helt ner till Gardasjön. Här får du hela semestern att gå utan större problem. För med pool, restaurang & pizzeria, faciliteter i massor och aktiviteter i närområdet får både du och barnen allt ni behöver.

Agriturismo Il Colombaro

Salò, Lombardiet

Ifall lugn och ro kombinerat med en aktiv semester (kanske rent av golf) är nyckelorden för dig i valet av semesterboende så bör du titta närmare på Agriturismo Il Colombaro. Här bor du i gröna omgivningar med kort avstånd till sjön och städer.

Populärt i Emilia-Romagna

Hotel Villa Roncuzzi

San Pancrazio di Russi

På Hotel Villa Roncuzzi finner ögat något nytt att utforska. Till exempel blir du aldrig trött av att njuta av den sköna trädgården med drömpool och loungeområde. Regionens kulturstäder ligger inom behagligt köravstånd. Välkommen!

Residence Altomare

Riccione

På Residence Altomare finner du allt som krävs för en lyckad sol och badsemester. Du får en modern lägenhet med balkong, pool och gångavstånd till både sandstranden och det stämningsfulla centrum med restauranger och affärer.

Residenza Valverde

Cesenatico

Här bor du precis vid den barnvänliga stranden ca. 1 km från centrala Cesenatico. Välj dessutom mellan två pooler och ät gott i restaurangen.

Bokning Favoriter0 Inspiration Resmål
SEK Byt valuta Byt språk