Semester på landet - ''agriturismo'' - i Emilia-Romagna

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Kort over Italien
Hämtar innehåll

Ska semestern tillbringas på landet, på ett ställe med egenproduktion av vin och olivolja samtidigt som det gärna får finnas djur att titta på så är en semester på en agriturismo i Emilia-Romagna den perfekta lösningen. Här kan hela familjen njuta av det underbara italienska klimatet, den omgivande naturen och lokala produkter som ofta säljs även på plats, så du kan ta hem ett litet minne från en underbar semester.

Hitta hotell eller semesterbostad
Vart vill du resa?
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Søgekriterier (klik for at fjerne)
Emilia-Romagna
Agriturismo

En semester i en lägenhet eller rum på en agriturismo är ofta ett bra alternativ för familjer eftersom det finns oftast gott om plats för barnen att leka i naturen och kanske bland djuren. Emilia-Romagnas många intressanta städer och härliga stränder nås lätt med bil, och därmed finns det rikligt med utflyksmål inom räckhåll.

ferieboliger
Tab 6
Tab 5

Populärt i Emilia-Romagna

Al Vecchio Convento

Portico di Romagna

Här kan du uppleva det äkta och oturistiga Italien! Det gästfria Al Vecchio Convento mitt i den charmiga lilla landsbyn Portico di Romagna där alla känner varandra och besökande tas emot med öppen famn, är stadens kulturella samlingspunkt.

Hotel Gala Riccione

Riccione

Detta stilrena hotell ligger i en av de mer genuina badorterna på Adriaterkusten. Hotel Gala Riccione har tagit sin utgångspunkt i modern design och god smak så ramarna finns för en skön semester på tu man hand.

Hotel Nettuno

Cesenatico

Här bor du ut till havet i stadsdelen Villamarina, söder om centrala Cesenatico mot Rimini. Hotellet som tagit emot resenärer sedan 1950 talet blev helrenoverat så sent som 2011.

Bokning Favoriter0 Inspiration Resmål
SEK Byt valuta Byt språk