Semesterbostad i Rimini i Emilia-Romagna

Residence Piccadilly

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Det nybyggda Residence Piccadilly ligger centralt i den livliga stadsdelen Marina Centro i Rimini och direkt ut till strandpromenaden med privat strand och havsutsikt.

Låt bilen stå

Bilen kan tryggt lämnas i det underjordiska garage under vistelsen då man på promenaden finner butiker, barer, glassbarer och restauranger samt praktiska inköpsmöjligheter som supermarket och apotek inom gångavstånd.

Lägenhetshotell vid strandpromenaden

Residence Picadilly är ett lägenhetshotell där friheten genom att bo i egen lägenhet kan kombineras med element som annars förknippas med att bo på hotell: stora, eleganta gemensamma utrymme, reception, bar och TV-rum samt övertäckt garage står till gästernas förfogande. Vid det privata strandetablissemanget Bagno Carlo 39 precis på den motsatta sidan av strandpromenaden finner man omklädningsrum, fitness-område och lekplats för de minsta gästerna. Under sommarmånaderna (juli och augusti) finner man som regel en barntivoli precis vid Residence Piccadilly, vilket innebär att det förekommer en hel del liv och rörelse mellan ca. kl. 19:00 - 23:00. Detta välkomnar många medan andra vill uppfatta det som störande.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med terrass och havsutsikt):
- Lägenheterna är rymliga och ljusa och har alla terrass med havsutsikt. Lägenheterna är inredda med uppehållsrum med funktionell kokvrå och dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng samt badrum med dusch och hårtork. Alla lägenheter är dessutom utrustade med aircondition, satellit-TV, telefon och förvaringsbox.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Residence Tulipano

Riccione, Emilia-Romagna

Residence Raggio

Riccione, Emilia-Romagna

Residenza Sport

Cesenatico, Emilia-Romagna

Rekommendationer till dig

Residence Tulipano

Riccione, Emilia-Romagna

Residenza Valverde

Cesenatico, Emilia-Romagna

Residence Hotel Amalfi

Lido di Savio, Emilia-Romagna

Populärt i Emilia-Romagna

search map