Semesterbostad i Riccione i Emilia-Romagna

Residence Raggio

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

En riktig sol och badsemester ska hållas nära stranden: här bor du under 100 meter från stranden och ännu närmare den livlig huvudgatan Via Dante, där du finner allt som hjärtat begär.

Fin närhet till centrum och stranden

De närliggande stränderna är fina, breda och havet inbjudande till sköna bad för hela familjen. Även de minsta trivs i havet då det är långgrunt. Dessutom finns det i närheten, på kort köravstånd flera äventyrsbad inklusive Natural Park Oltremare. På stranden finner man också några privata stränder, kända Lido eller Bagno, som har pool och vattenrutschanor till barnens förtjusning. Detta ställe kan vi varmt rekommendera åt familjer som önskar en avkopplande badsemester där affärer, restauranger och inte minst stranden finns precis "runt hörnet".

Rymliga lägenheter

På Residence Raggio bor man bekvämt i en välskött byggnad med hiss och 11 rymliga lägenheter. Alla lägenheter är utrustade med satellit-TV, förvaringsbox, tvättmaskin, aircondition samt uteplats eller balkong / terrass. Ankommer man i bil finns det garageplats att boka.

Lägenheterna på Residence Raggio

Trerumslägenhet med 4/5 sovplatser (typ B)

Består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, sovrum med enkelsäng, badrum med toalett och duch samt balkong eller uteplats.

Fyrarumslägenhet med 5/6 sovplatser (typ C)

Består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, två sovrum med enkelsäng, två badrum med toalett / dusch samt balkong eller uteplats.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Residence Tulipano

Riccione, Emilia-Romagna

Residence Piccadilly

Rimini, Emilia-Romagna

Residenza Sport

Cesenatico, Emilia-Romagna

Rekommendationer till dig

Residence Tulipano

Riccione, Emilia-Romagna

Residence Piccadilly

Rimini, Emilia-Romagna

Residenza Sport

Cesenatico, Emilia-Romagna

Populärt i Emilia-Romagna

search map