Hotell i Portico di Romagna i Emilia-Romagna

Al Vecchio Convento

Pris från per pers.
Hotellets fina trädgård Bibliotek och tv-rum Matlagningskurs Oemotståndliga ravioli Frukostbuffè
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

När du träder in på detta historiska hotell finner du en bar, ett trevligt tv-rum med bibliotek, uppehållsrum med en öppenspis, matsal och en välskött trädgård som används flitigt under sommaren.

Historiskt hotell med härlig innergård

När man kommer in i detta historiska hotell (byggnaden är från 1840) träffar man högst sannolikt på herren eller frun i huset, Gianni eller Marisa, sönerna Massimiliano och Matteo eller den dansk Ulla som primärt står för familjens språkskola. I receptionen (var det även finns wi-fi) kan man få upplysningar och information om oanade utflyktsmöjligheter i området, t.ex. den närliggande nationalparken Casentino dalen, besök i vinkällaren eller italienska språkkurser. Det finns även en bar, ett trevligt tv-rum med bibliotek, ett rum med en öppen spis, matsal och en fin orörd trädgård som används flitigt under sommaren.

Trevlig restaurang med lokala rätter

I restaurangen kan man äta antagligen a la carte eller halvpension. Köket är baserat på lokala hemlagade produkter som t.ex. tryffel, svamp, vildsvin, hare och vildvuxna kryddörter. Det arrangeras skräddarsydda matlagningskurser med möjlighet att få insikt i det lokala köket. Frukosten serveras som buffè och bjuder b.la. på hemgjorda marmelader, kakor och bröd.

Rum med skillnader

- De 15 rummen är alla olika inredda med antika möbler, t.ex. sängar i trä eller smidesjärn. 9 av rummen ligger i hotellet (andra och tredje våningen, på huvudagatan Via Roma, medans de 6 andra rummen ligger i en annan byggnad ca. 50 meter ner på gatan. Rummen har alla tv med italienska kanaler (sat-tv i det gemensammma tv-rummet), telefon (i de 9 rummen på själva hotellet) och badrum med toalett och dusch. Två rum har möjlighet för extra säng.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Locanda della Fortuna

Faenza, Emilia-Romagna

Hotel Villa Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Hotel Villa Argentina

Riomaggiore, Ligurien

Rekommendationer till dig

Locanda Antiche Macine

Santarcangelo di Romagna, Emilia-Romagna

Agriturismo Lodole

Monzuno, Emilia-Romagna

Hotel Villa Belfiore

Ostellato, Emilia-Romagna

Populärt i Emilia-Romagna

Locanda Antiche Macine

Santarcangelo di Romagna

Residence Sottovento

Torre Pedrera

search map