Hotell i Portico di Romagna i Emilia-Romagna

Al Vecchio Convento

Pris från per pers.
Hotellets fina trädgård Bibliotek och tv-rum Matlagningskurs Oemotståndliga ravioli Frukostbuffè
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

När du träder in på detta historiska hotell finner du en bar, ett trevligt tv-rum med bibliotek, uppehållsrum med en öppenspis, matsal och en välskött trädgård som används flitigt under sommaren.

Historiskt hotell med härlig innergård

När man kommer in i detta historiska hotell (byggnaden är från 1840) träffar man högst sannolikt på herren eller frun i huset, Gianni eller Marisa, sönerna Massimiliano och Matteo eller den dansk Ulla som primärt står för familjens språkskola. I receptionen (var det även finns wi-fi) kan man få upplysningar och information om oanade utflyktsmöjligheter i området, t.ex. den närliggande nationalparken Casentino dalen, besök i vinkällaren eller italienska språkkurser. Det finns även en bar, ett trevligt tv-rum med bibliotek, ett rum med en öppen spis, matsal och en fin orörd trädgård som används flitigt under sommaren.

Trevlig restaurang med lokala rätter

I restaurangen kan man äta antagligen a la carte eller halvpension. Köket är baserat på lokala hemlagade produkter som t.ex. tryffel, svamp, vildsvin, hare och vildvuxna kryddörter. Det arrangeras skräddarsydda matlagningskurser med möjlighet att få insikt i det lokala köket. Frukosten serveras som buffè och bjuder b.la. på hemgjorda marmelader, kakor och bröd.

Rum med skillnader

- De 15 rummen är alla olika inredda med antika möbler, t.ex. sängar i trä eller smidesjärn. 9 av rummen ligger i hotellet (andra och tredje våningen, på huvudagatan Via Roma, medans de 6 andra rummen ligger i en annan byggnad ca. 50 meter ner på gatan. Rummen har alla tv med italienska kanaler (sat-tv i det gemensammma tv-rummet), telefon (i de 9 rummen på själva hotellet) och badrum med toalett och dusch. Två rum har möjlighet för extra säng.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Locanda della Fortuna

Faenza, Emilia-Romagna

Hotel Villa Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Hotel Villa Argentina

Riomaggiore, Ligurien

Rekommendationer till dig

Agriturismo Lodole

Monzuno, Emilia-Romagna

Hotel Villa Roncuzzi

San Pancrazio di Russi, Emilia-Romagna

Hotel Villa Belfiore

Ostellato, Emilia-Romagna

Populärt i Emilia-Romagna

search map