Semesterbostäder & hotell i Lido di Volano

 
Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Flera sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lido di Volano är nog den mest rogivande av de kända Lidi di Comacchio. Det är den lido som ligger nordligast och närmast Po deltat och det är även den som byggdes sist. Från Lido delle Nazioni kör man genom Bertazzi dalen som bebos av ett antal fåglar (från fasaner till flamingos).

Orten består mest av sommarhus och området ligger under pinjeträden vilket gör att byggnaderna är svala och behagliga när temperaturen stiger och gör orterna outhärdiga utan aircondition. Stranden består av fin sand, det finns gott om plats för alla och det är anpassat för barn. Man ska gå genom den frodiga pinjeskogen för att komma till stranden och därför är det inte havsutsikt från många av husen.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

I Lido di Volano finns de mest basala inköpsmöjligheterna, men man får räkna med en kort körtur till Goro eller Lido delle Mazioni för ett större utbud. Det finns en restaurang och ett kafè i orten.

 
 

Populärt i Emilia-Romagna

Residence Cleo

Lido degli Estensi

search map