Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Flera sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

En relativt ny semesterstad i den sydliga delen av Po-deltat, nära det mer kända Lido di Commacchio. Lido degli Estensi är delat från Porto Garibaldi av en konstgjord kanal, som leder in till en större insjö bakom städerna.

I Lido degli Estensi hittar man liv och rörelse - även nattliv. För en liten peng kan man ta båten över kanalen till Porto Garibaldi. Stränderna är verkligen fina och barnvänliga (det är långt ut tills det blir djupt). De finns breda stora stränder med gott om plats för att sola och bada i lugn och ro. Stränderna nyttjas gratis, men väljer man att använda de uppsatta solstolarna med parasoll, som italienska kallas "bagno", får man betala.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Generellt är området charmigt, det är gott om plats och endast några få höga byggnader. Det finns en barnpark, som lockar de minsta, men också ett sportcenter med swimmingpool och tennisbanor, en vattenpark samt ett tivoli. Det finns flera diskotek som erbjuder gratis busservice.

 
 

Populärt i Emilia-Romagna

Residence Cleo

Lido degli Estensi

search map