Agriturismo i Faenza i Emilia-Romagna

Locanda della Fortuna

Pris från per pers.
Vinmarker och cypressallèer
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Locanda della Fortuna ligger i ett landskap som mest av allt påminner om en målning med betagande komponenter såsom panoramisk pool och böljande landskap. Man kan säga att det är här det Toscanska landskapet slutar och få km nedanför tar den flata Poslätten över med sevärda städer som Faenza (10 km.) och Ravenna.

Njut av den härliga placeringen

Detta är ett klassiskt lantställe med värme och charm, värdskap och landskap. Locanda della Fortunas styrka är utan tvivel det vackra läget, den stora poolen och den fina inredningen. Vid ingången under vinrankeklädda pergolan kommer man in i ett stämningsfullt rum var man finner receptionen och några länstolar. Det är möjligt att äta här eller utomhus när vädret tillåter. Man äter a la carte. Restaurangen på stället är även öppen för gäster som inte bor på Locanda della Fortuna. Stängd alla måndagar. Under högsäsongen finns det även möjlighet att äta lunch i restaurangen.

Utforska landskapet på cykel

När man kommer är det gratis parkering på den andra sidan vägen. Därefter välkomnas man allt som oftast av ett par vänliga hundar innan man checkar-in. Det finns cyklar till rådighet om man vill utforska landskapet på cykel. Söker ni upplevelser och aktiviteter finns det inom rimligt köravstånd både tennis, golfbana, ridskola och kurbad.

Dubbelrum Standard:
- 2 trevligt inredda dubbelrum (ett på andra våningen och ett på första) med wi-fi, takfläkt, TV (med italienska kanaler) och badrum med toalett och dusch. Ett av rummen har möjlighet för extra säng.
Dubbelrum Comfort:
- 3 trevligt inredda dubbelrum på andra våningen med wi-fi, takfläkt, TV (med italienska kanaler) och badrum med toalett och dusch. Ett av rummen har möjlighet för extra säng.
Family Room:
- 1 trevligt inrett rum på andra våningenmed plats för 4 personer. Rummet har wi-fi, takfläkt, TV (med italienska kanaler) och badrum med toalett och dusch. Priset inkluderar antigen 2 vuxna och 2 barn till och med 14 år eller 3 vuxna.
Dubbelrum med kokvrå och terrass:
- 1 trevligt inrett rum på första våningen med kokvrå (micro, ugn, gasplattor och diskmaskin) med panoramisk utsikt. Rummet har wi-fi, takfläkt, TV (med italienska kanaler), öppen spis och ett nyrenoverat badrum med toalett och dusch. Till rummet hör även en stor privat terrass. Det är inte möjligt att ställa in extra sängar i detta rum.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Agriturismo il Castagnolino

San Gimignano, Toscana

Rekommendationer till dig

Residenza Sport

Cesenatico, Emilia-Romagna

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Hotel Villa Belfiore

Ostellato, Emilia-Romagna

Populärt i Emilia-Romagna

Residence Cleo

Lido degli Estensi

search map