Hotell i Comacchio i Emilia-Romagna

B&B Al Ponticello

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Här får du ett litet, trevligt hotell med fridfull innergård och gångavstånd till både affärer och matställe i stämningsfulla Comacchio.

Välkomnande värdpar

B&B Al Ponticello ligger på andra våningen (det finns hiss till receptionen) i en äldre byggnad. När man kommer in välkomnas man av det trevlig värdparet i en reception med information om området och många goda förslag till utflykter (t.ex. stranden som ligger ca. 4 km bort eller i våtmarkerna Valli di Comacchio som är en dröm för ornitologer). I samma lokal finner man även frukostmatsalen (på buffè). Alla rummen ligger på samma våningsplan.

Rum med kanalutsikt (inkl. frukost)
- Alla de fem rummen har utsikt över kanalen och den vackra rödstensbrom framför hotellet (antigen rakt fram eller från sidan). Rummen är fint inredda i stil och färger) och har alla TV (endast italienska kanaler), aircondition, wi-fi, telefon, minibar, saftety-box och ett rymligt badrum med toalett, hårtork och dusch. Flera av rummen har plats för en extra säng och två av rummen har plats till familjer med två vuxna och två barn.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Hotel Roma

Cittadella, Veneto

Hotel Villa Belfiore

Ostellato, Emilia-Romagna

Locanda del Borgo

Sestri Levante, Ligurien

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Villa Lidia

Riccione, Emilia-Romagna

Populärt i Emilia-Romagna

search map