Semesterbostad i Cesenatico i Emilia-Romagna

Residenza Valverde

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Residenza Valverde är ett nyare semesterresidens som ligger få meter från Parco del Levante som är stadens stora gröna park med lekplatser och barnunderhållning.

Upplagt för familjer

Stället ligger vid den barnvänliga stranden ca. 1 km från centrala Cesenatico. På stället finns det pooler (en är uppvärmd) med område för barn, vattenmassage, babyklubb, biljard, bordtennis, restaurang med aircondition, trädgård samt parkering. Mot betalning kan man använda tvätteri, garage och Internet Point.

Här får du terrass med havsutsikt

Lägenheterna är alla utrustade med telefon, satelit-TV, aircondition (mot beställning och betalning på plats), terass med bord och stolar med havsutsikt. Vi vill uppmärksamma er om att det på utomhusområdena förekommer barnunderhållning varje eftermiddag/kväll, fram till cirka 22.30.

Lägenheterna på Residenza Valverde

Enrumslägenhet med 2 sovplatser (Libeccio)

Enrumslägenhet Libecco består av uppehållsrum med kokvrå och dubbelsäng samt ev-. extra säng, badrum med toalett och dusch samt terrass med trädgårdsmöbler och havsutsikt.

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (Maestrale)

Tvårumslägenhet Maestrale består av uppehållsrum med kokvrå och två sovplatser, sovrum med dubbelsäng och ev. extra säng, badrum med toalett och dusch samt terrass med trädgårdsmöbler och havsutsikt.

Trerumslägenhet med 6 sovplatser (Scirocco)

Trerumslägenhet Scirocco består av uppehållsrum med kokvrå, två sovrum med dubbelsäng och en extra säng i varje, badrum med toalett och dusch samt terrass med trädgårdsmöbler och havsutsikt.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Residenza Sport

Cesenatico, Emilia-Romagna

Residence Hotel Amalfi

Lido di Savio, Emilia-Romagna

Residence Nautic

Rimini, Emilia-Romagna

Rekommendationer till dig

Residence Costazzurra

Grottammare, Marche

Hotel Nettuno

Cesenatico, Emilia-Romagna

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populärt i Emilia-Romagna

search map