Hotell i Cesenatico i Emilia-Romagna

Hotel Lungomare

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Hotellet ligger direkt på stranden Rum Acqua Suite Suite
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet ligger på första parket ut till havet och stranden samt mitt i stadsdelen Villamarinas nöjesliv samtidigt som det är ca. 4 km till centrala Cesenatico. Dessutom har hotellet en stor pool (8 x 20 m) med tillhörande barnpool.

Nära till allt

Tågstationen Gatteo a Mare ligger endast ca. 600 meter bort. Därifrån avgår direkttåg till exempelvis badorten Rimini (ca. 20 min.) och till kulturstaden Ravenna (ca. 30 min.) med många konstskatter vilket har placerat staden på UNESCO kartan. Dessutom är det endast ca. 24 km till flygplatsen i Rimini och ca. 110 km till flygplatsen i Bologna. Det finns fina parkeringsmöjligheter vid hotellet (det finns gratis parkering som inte kan bokas på förhand). Vill man hellre ta sig runt på två hjul så ställer hotellet några cyklar till förfogande (gratis) men man betalar en liten deposition. Hotellet har dessutom cykelverkstad och en ständig buffé till cykelentusiaster som har beställt halvpension, så att de kan fylla på depåerna när som helst under dagen.

Smakfulla rum

Hotellet består av fyra våningar och man finner reception, hiss, litet gym och bastu. Några av rummen är förbundna med en dörr vilket ger en fin lösning för familjer. På detta mycket barnvänliga hotell finns det också lekrum (både inne och ute) och barnvakt. Av andra faciliteter finner man restaurang (öppen för frukost, lunch och middag). Frukosten serveras som buffé. Utvändigt lockar den stora poolen (uppvärmd till 28-29 grader från mars till oktober) och tillhörande barnpool samt de många solstolar och parasoller. Precis framför hotellet finner man dessutom den sköna stranden där alla gäster har tillgång till två solstolar och en parasoll som ingår i rumspriset när man bokar rum av kategorierna Sole, Stella, Juniorsuite och Suite - medan denna strandservcie betalas som tillägg när man bor i kategorierna Acqua och Cielo.

Läs om rummen på Hotel Lungomare

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Hotel Nettuno

Cesenatico, Emilia-Romagna

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Le Rose Suite Hotel

Rimini, Emilia-Romagna

Rekommendationer till dig

Hotel Baia del Sorriso

Castiglioncello, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Il Cantiere Navale

Marina di Castagneto C., Toscana

Populärt i Emilia-Romagna

search map