Hotell i Bologna i Emilia-Romagna

Hotel Porta San Mamolo

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta stämningsfulla och trevliga hotell ligger centralt och fridfullti ett av Bolognas trevligaste kvarter, nära torget Piazza Maggiore, Fontana di Nettuno och Basilica di San Petronio, några av stadens viktigaste historiska monument. Hotellet ligger ut till en liten smal gata där trafiken är mycket begränsad.

Gästfri stämning

Hotellet åtskiljer sig mycket från många av stadens andra traditionella hotell. Man märker tydligt att ägaren, den vänlige Roberto sätter stor ära till att skapa en god och gästfri stämning. Den inbjudande frukostbuffén intas på den övertäckta verandan med utsikt till gårdsträdgården som närmast är en liten oas med flera blommor, olivträd och andra gröna växter.

Njut av den sköna innergården

Till förfogande för hotellets gäster finns reception (dygnet runt), en snackbar, TV-rum, gårdsträdgård, garage (mot betalning), aircondition, satellit-TV och minibar. Det finns tillgång till wi-fi på varje rum som man betalar en liten avgift för - denna avgift skänker hotellet vidare till välgörenhet för sjuka barn. Hotellet har 15 garageplatser till sitt förfogande till principen "först till kvarn". Alternativ kan man mot betalning parkera på StavecoViale Enrico Panzacchi som är ett offentligt parkeringshus i närheten av hotellet.

Romantiska rum

Hotellets 43 rum är inredda i behagliga gyllene färger men fina detaljer. Stilen är klassisk romantisk. Rummen är alla olika då man har respekterat de gamla byggnadernas karakteristiska drag med bl.a. träbalkar i taket. De ligger fördelade på fyra våningar med hiss som leder upp till våningsplanen.

Välj mellan två rumstyper

Det finns två rumstyper på hotellet; classic och junuior suite. Juniorsuiten är den största rumstyp och är inredd med två dubbelsängar. Alla rum är utrustade med aircondition, satellit-TV, förvaringsbox, minibar och internetuppkoppling samt badrum med toalett, dusch eller badkar.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia, Veneto

Relais Villa Madruzzo

Trento, Sydtyrol & Trentino Alto Adige

Locanda Antiche Macine

Santarcangelo di Romagna, Emilia-Romagna

Rekommendationer till dig

Residence Shakespeare

Lignano, Friuli

Hotel Villa Belfiore

Ostellato, Emilia-Romagna

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Populärt i Emilia-Romagna

search map