Hotell på Procida på Capri, Ischia och Procida

Hotel La Casa sul Mare

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Marina di Corricella i dagsljus... ... och i kvällsstämning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Ta ett ordentligt ö-hopp från storstaden Napoli ut till den genuina och romantiska ön Procida! Bo på Hotel La Casa sul Mare som ligger i en tidigare kasern i öns historiska stadsdel Marina di Corricella - endast ca. 700 meters promenad från hamnen. Hotellet erbjuder 9 rum med både aircondition och terrass med havsutsikt.

Det perfekta hotellet för par

Hotellet är verkligen som skapat för par utan barn av flera orsaker: Den branta placeringen är inte speciellt barnvänlig och dessutom har endast ett rum plats för extra säng. Där utöver är placeringen mycket romantisk mitt i ett pittoreskt fiskeläge men en bländande vy ut över Medelhavet, som kan njutas från den privata rumsterrassen. Till sist faller alla pladask för den lilla trädgården med panoramautsikt, där även frukosten serveras när vädret tillåter.

Lokalområdets härligheter

Sidan om hotellet finner man dessutom flera filmkulisser från den Oscars-belönade filmen Il Postino (Postbudet), bl.a. postkontoret och den familjedrivna bar, där fagra Beatrice håller till. Närmaste strand ligger ca. 1 km bort - man gå dit eller segla med hotellets privata båd för en liten avgift. På denna strand (både offentlig och privat med strandservice) finns det en strandbar, som är öppen om sommaren. På hotellet kan man köpa en macka att ta med på utflykt eller till stranden.

Hotellets placering

Hotellet ligger högt i förhållande till havet och hamnpromenaden, dit trappor leder ner, eller om man väljer den ringlande vägen Via Carmine, medan vägen till färjeläget (ca. 700 m) är utan trappor. När man ankommer till hotellet, kommer man först in till receptionen där man snabbt märker den speciella ö-stilen med spartansk inredning och interiör i vita och ljusblå nyanser samt andra maritima färger.

Frukost i paradiset

Hotellets frukostmatsal ligger nere i den stängda trädgården. Här serveras frukosten som buffé, varifrån man har en vykortsliknande havsutsikt genom ett koöga. Man kan välja att äta i den tempererade lokalen eller ute vid småborden i trädgården, varifrån utsikten över havet och staden också är fenomenal. Frukostmatsalen och trädgården är mycket charmerande och klart en av dagens höjdpunkter.

Rummen på Hotel La Casa sul Mare

Rum med terrass och havsutsikt (inkl. frukost)

De 9 rummen är alla utrustade med terrass med havsutsikt. Terrassen kan variera i storlek och en av dem har endast havsutsikt från sidan, men fortfarande en mycket vacker utsikt. De terrasser, som ligger i förlängning av varandra är åtskilda med en segelduk för att säkra gästernas privatliv. Rummen ligger antingen i nivå med receptionen eller på våningen under (trädgårdsnivå). Det finns inte hiss på hotellet - men trappor finns det gott om. Till ett av rummen har man ingång från trädgården och sedan en lite obekväm trappa upp till ett rum, som dock är mycket eftertraktat då man kan njuta av havet från sängen. Ett annat rum har en 1½-manssäng i stället för dubbelsäng. Rummen är dessutom utrustade med aircondition, minibar, sat-TV, förvaringsbox, gratis wi-fi (täcker hyffsat - bäst i gemensamma utrymme) samt badrum med toalett och dusch. Observera att rumsstandarden inte är speciellt hög - styrkorna är utan tvekan utsikten, placeringen, trädgården och terrasserna.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Hotel Imperamare

Forio d'Ischia, Capri, Ischia och Procida

Hotel San Michele

Anacapri, Capri, Ischia och Procida

Hotel Royal Prisco

Positano, Campania

Rekommendationer till dig

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populärt på Capri, Ischia och Procida

search map