Semesterbostad i Sorrento

Coltur Suites

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Har du en förkärlek för små gator med en trevlig stämning så är Coltur Suite allt vad du kan drömma om. Huset ligger i slutet av en smalväg med utsikt över Marina Grande, Sorrentos gamla hamn. Utsikten över Napoli bukten härifrån är riktigt vacker. Vid Marina Grande finns det även en fin badbrygga.

Placering och åter placering

...men utsikten är inte allt. Här bor man nära stranden på den ena sidan och centrum på den andra. I Sorrento centrum finner du allt det liv, trafik och shopping som man annars inte lägger märke till när du sitter på lägenhetens balkong och njuter av solnedgången och havets friska bris.

Komfortabla lägenheter

På Coltur Suites finns det 8 välutrustade och trevliga lägenheter som lever upp till de krav om komfort då de har en eller flera balkonger med havsutsikt (en av dem har fransk balkong med havsutsikt), aircondition, satellit-tv och telefon. Det enda besvärliga är att det inte finns parkering så man måste finna en offentlig i närheten mot betalning. Dessutom finns det möjlighet för gästerna att använda poolen och fitness-center på Hotel Central längre upp i staden.

Lägenheterna på Coltur Suites

Tvårumslägenhet med 2/3 sovplatser (typ B4)

De tre lägenheterna av typ B4 är på 32 m² och består av uppehållsrum med kokvrå och en sovplats i en bäddsoffa, sovrum med två enkelsängar (kan sättas ihop till dubbelsäng), badrum ed toalett och dusch. De har dessutom balkong med havsutsikt.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (typ T5)

De tre lägenheterna ab typ T5 består av uppehållsrum med kokvrå och två sovplaster i bäddsoffa (bäst till barn under 12 år), sovrum med två enkelsängar (kan sättas ihop till dubbelsäng). Vid uppehållsrummet finns ett badrum med toalett och i sovrummet finns privat badrum med toalett och badkar. Två av dem har dessutom balkong med havsutsikt och den tredje fransk balkong och med havsutsikt.

Tvårumslägenhet med 4/6 sovplatser (typ T6)

Det finns bara en lägenhet av denna typ som mäter 50 m² och består av uppehållsrum med kokvrå och två bäddsoffor med två sovplatser i varje (bäst fär barn under 12 år), sovrum med två enkelsängar (kan sättas ihop tille n dubbelsäng). Det finns två badrum av varav den ena ligger i sovrummet och har badkar. Lägenheten har dessutom balkong med havsutsikt.

Trerumslägenhet med 6/8 sovplstaer (typ M8)

Det finns bara en lägenhet av denna typ och den består av uppehållsrum med kokvrå och två bäddsoffor med två sovplatser i varje (bäst fär barn under 12 år) samt badrum med toalett och dusch, ett sovrum med två enkelsängar (kan sättas ihop till en dubbelsäng) med privat badrum med toalett och dusch, ett sovrum med två enkelsängar (kan sättas ihop till en dubbelsäng) med privat badrum med toalett och badkar. Lägenheten har dessutom balkong med havsutsikt.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Casale Villarena

Nerano, Campania

Terrazza Masaniello

Atrani, Campania

Terrazzo Papavero

Atrani, Campania

Rekommendationer till dig

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Villaggio Baia Serena

Vico Equense, Campania

Populärt i Campania

Due Relais

Vietri sul Mare

search map