Semesterbostad i Sorrento

Coltur Suites

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Har du en förkärlek för små gator med en trevlig stämning så är Coltur Suite allt vad du kan drömma om. Huset ligger i slutet av en smalväg med utsikt över Marina Grande, Sorrentos gamla hamn. Utsikten över Napoli bukten härifrån är riktigt vacker. Vid Marina Grande finns det även en fin badbrygga.

Placering och åter placering

...men utsikten är inte allt. Här bor man nära stranden på den ena sidan och centrum på den andra. I Sorrento centrum finner du allt det liv, trafik och shopping som man annars inte lägger märke till när du sitter på lägenhetens balkong och njuter av solnedgången och havets friska bris.

Komfortabla lägenheter

På Coltur Suites finns det 8 välutrustade och trevliga lägenheter som lever upp till de krav om komfort då de har en eller flera balkonger med havsutsikt (en av dem har fransk balkong med havsutsikt), aircondition, satellit-tv och telefon. Det enda besvärliga är att det inte finns parkering så man måste finna en offentlig i närheten mot betalning. Dessutom finns det möjlighet för gästerna att använda poolen och fitness-center på Hotel Central längre upp i staden.

Läs om lägenheterna på Coltur Suites

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Casale Villarena

Nerano, Campania

Terrazza Marinella

Amalfi, Campania

Terrazza Rotonda sul Mare

Amalfi, Campania

Rekommendationer till dig

Villaggio Baia Serena

Vico Equense, Campania

Palazzo Vingius

Minori, Campania

Populärt i Campania

Due Relais

Vietri sul Mare

search map