Hotell i Scala på Amalfikusten

Albergo Zi 'ntonio

Pris från per pers.
Utsikt mot Ravello Hotellet sett från Scala
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Albergo Zi 'ntonio är ett trevligt familjeägt hotell med pool som ligger i utkanten av staden Scala ca. 360 m.ö.h. Från hotellet har man en av de bästa utsikterna på hela Amalfikusten, nämligen mot staden Ravello som ligger lite ovanför Scala på den motsatta sidan av Dragedalen.

Majestätisk placering

Hotellet ligger i lugna och vackra omgivningar, nära de berömda skogarna med kastanjeträd, och är ett perfekt utgångställe för vandringsturer i området. Bland annat tar det ca. 45 minuter att gå ner till staden Amalfi, via bland annat stigar och trappor. Det går buss till både Ravello och Amalfi från torget i Scala (ca. 10 min promenad) ca. en gång i timmen.

Klostret San Cataldo närmaste granne

Hotellet är närmaste granne med klostret San Cataldo som de senaste 100 åren givit husrum åt konstnärer, vetenskapsmän och författare.

Närheten till Ravello

Får man lust att gå på konsert, är musikstaden Ravello ett perfekt val, var det ofta arrangeras klassiska konserter flera gången om veckan. Om sommaren arrangeras de ofta utomhus i Villa Rufolos fina park. I övrigt är Ravello värd ett besök både dagtid för lunch eller en romantisk middag om kvällen.

Tre viktiga faciliteter

Hotellet har flera gemensamma uppehållsrum samt de kanske tre viktigaste faciliteterna; fin restaurang med lokalt kök (som ofta anlitas av passerande bussgrupper för lunch) med tillhörande terrass, pool med solstolar samt en liten parkeringsplats (i annat fall kan man parkera på vägen bakom hotellet).

Rum med balkong och utsikt

Alla rum (ca. 20 st) är fint med enkelt inredda, har badrum med dusch eller badkar samt balkong med utsikt mot Ravello, bergen och havet. Frukosten är enkel och typisk italiensk.

OBS: Under perioden 1/8 och 31/8 tar hotellet endast emot bokningar med halv- eller helpension.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Agriturismo Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

San Pietro Residence

Maiori, Campania

Hotel Settimo Cielo

Sorrento, Campania

Rekommendationer till dig

Villa Mirella

Palinuro, Campania

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Villaggio Baia Serena

Vico Equense, Campania

Populärt i Campania

search map