Semesterbostad i Ravello på Amalfikusten

Le Villette

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Ta med hela familjen till Amalfikusten och bo med gångavstånd till Ravellos stämningsfulla torg där du kan välja mellan restauranger och titta in i butiker eller ut över kustlinjen. Låt barnen njuta av en god glass medan du intar en kopp kaffe eller glas vin.

Lugn placering nära offentlig transport

Även om lägenheterna ligger i Ravello så är det lugnt och fridfullt då bilar inte får köra igenom staden. Dock kan man höra trafiken från vägen som förbinder Amalfi och Ravello där bl.a. de små lokala bussarna kämpar sig upp och ner för berget. Men deras spontana tutande uppfattas av de flesta som ganska trevligt och genuint samt en trevlig kontrast till den storslagna naturen.

Du bor mitt i stan med pool till förfogande...

Le Villette ligger nära det lilla torget Piazza Fontana och breder ut sig ned för bergssidan. Det finns två entréer, dels från vägen vid Le Villettes garage (nederst), där det finns hiss (mellan kl. 9 och 18) upp till lägenheterna, dels från vägen (överst) där man kommer in i trädgården med den sköna poolen med barnavdelning samt en stor terrass och gemensam grill. Le Villette kan inte rekomenderas åt gångbesvärade p.g.a. de stora nivåskillnaderna.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser:
Lägneheterna ligger på första våningen med terrass eller på andra våningen med balkong (utsikt kan inte garranteras). Det finns totalt 11 lägenheter för 2/4 personer som alla är enkelt inredda på olika vis. De består av uppehållsrum med TV och dubbel bäddsoffa, kokvrå med kokplattor och kylskåp, ett sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. På första våningen finns en enskild lägenhet för max 3 personer som har samma faciliteter som de övriga.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Residence Trivento

Palinuro, Campania

San Pietro Residence

Maiori, Campania

Aparthotel Santa Tecla

Maiori, Campania

Rekommendationer till dig

Albergo Zi 'ntonio

Scala, Campania

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Populärt i Campania

Due Relais

Vietri sul Mare

search map