Hotell i Positano på Amalfikusten

Hotel Royal Prisco

Pris från per pers.
Standardrum Deluxe rum Junior Suite
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Royal Prisco ligger på den lilla genomfartsvägen som snirklar sig genom centrum av Positano och då det ligger ute vid vägen, bör man räkna med visst trafikbuller på balkongerna. Men det är ingen genomfartstrafik, bortsett från den lokala bussen samt de turister som eventuellt har hamnat här av misstag.

Faciliteter

Hotellet som renoverats 2005, är inte speciellt stort, men mycket trevligt inrett. Det finns reception med ingång från gatan, trådlöst w-fi, uppehållsområde, bar och frukostmatsal.

Ankom med bil eller buss

Kommer man med offentlig transport, kan man därför mer eller mindre stiga av precis utanför dörren. Anländer man med bil, kan man eventuellt parkera på vägen mot betalning, - men vi vill rekommendera att parkera i det närliggande parkeringshuset, som ligger endast ca. 100 meter från hotellet. Hotel Royal Prisco ligger förhållandevis långt nere i staden, varför det bara är en kort promenad till stranden och havet.

Smakfullt inredda rum

Hotellet har totalt 12 rum som är fördelade på standardrum, de luxe rum och junior sviter. De är alla fint och klassiskt inredda, och har balkong med havsutsikt. Rummen har telefon, satellit-TV, aircondition och badrum med dusch eller badkar, hårfön och toalett. De luxe rummen är lite större och är även utrustade med minibar.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Hotel Villa Franca

Positano, Campania

Hotel Il Gabbiano

Positano, Campania

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Populärt i Campania

Due Relais

Vietri sul Mare

Hotel Cristina

Sant' Agnello

search map