Hotell i Positano på Amalfikusten

Hotel Il Gabbiano

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Il Gabbiano är ett trevligt litet familjedrivet hotell som ligger i centrala Positano med en fantastisk utsikt över staden och havet.

Inbjudande hotell

Hotellet blev renoverat 2003 och är enkelt men fräscht inrett. Man har ingång direkt från den lilla väg som leder igenom staden, men utan mycket trafik då vägen endast används av de turister som är på väg till sitt hotell. Då hotellet ligger på en bergsluttning under vägen störs man inte av trafiken.

Ankom med bil eller buss

Parkering kan man finna längs med vägen mot betalning, alternativt i något av de stora parkeringshus i Positano. Kommer man med offentlig transport så stannar den lokala bussen i stort sett framför hotellets entré. Då hotellet ligger förhållandevis högt uppe i staden ska man räkna med en mindre promenad för att komma till stranden (10 min till fots).

Viktiga faciliteter

Hotel Il Gabbiano har en liten reception med wi-fi-zone, bar, frukostrestaurang samt uppehållsrum. De totalt 20 rummen är snyggt men enkelt inredda och har alla balkong eller terrass med havsutsikt. Rummen har telefon, TV och badrum med toalett och dusch medan de flesta rum även har aircondition.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Hotel Royal Prisco

Positano, Campania

Pietra di Luna

Maiori, Campania

Rekommendationer till dig

Torre Paradiso

Minori, Campania

Terrazza Pallaro

Rom, Lazio

Populärt i Campania

search map