Semesterbostad i Palinuro i Campania

Villa Mirella

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Denna eleganta villa präglas tydligt av att ägaren själv står bakom byggandet och även bor här. Då huset är ganska nytt får man intrycket av att vara i en ombyggd villa från 1500-talet!

Allt nära till hands

Huset ligger på behagligt avstånd från vägen så man inte störs av trafiken. Gästerna kan parkera sina bilar på parkeringsplatsen (med tak). Dessutom ligger en supermarket precis vid infarten till huset, där man även finner Villa Mirellas reception. Närmaste sandstrand finns ca.1 km bort. Dessutom finns det flera trevliga utflyktsmål i området, fråga gärna ägarna som talar engelska och som bor i grannhuset.

Pool och stor trädgård

Den stora poolen på 7 x 14 meter är omgiven av en stor terrass på närmare 200 kvm. I den sköna trädgården där över 3000 kvm täcks av gräsplaner, buskar och fruktträd finns ett litet lekområde för barnen samt grill.

Lägenheternas placering och inredning

Villans 14 lägenheter är fördelade i flera byggnader runt om poolen och ligger på antingen botten eller första våningen. Lägenheterna med samma bokstav ligger i samma byggnad. De har alla egen terrass eller trädgård utrustade med bord och stolar. Alla lägenheterna har eget badrum med dusch och hårfön, satellit TV, klimatanläggning och välutrustat kök med ugn och 4 kokplattor. Ägaren (talar engelska) bor själv i huvudbyggnaden så det finns alltid personal på stället.

Läs om lägenheterna på Villa Mirella

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Steel House di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Le Case di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Villa Franca

Casal Velino, Campania

Rekommendationer till dig

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Terme di Sorano

Sorano, Toscana

Populärt i Campania

Due Relais

Vietri sul Mare

search map