Hotell i Napoli i Campania

Hotel San Francesco al Monte

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Junior Suite Superior Hotellets utsikt över Napoli, Vesuvius och Napolibukten
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

All denna härlighet kan njutas från både rummen, restaurangen, solterrasserna och inte minst den panoramiska poolen. Centrala Napoli ligger bokstavligen talat under ens fötter med endast ca. 500 meter till handelsgatan via Toledo (via trappor / väg till fots eller med kabelvagnen). Du har alltså alla härligheterna inom räckhåll.

Napolis smultronställe

Hotel San Francesco al Monte har en helt enastående placering i Napolis finare boendekvarter Vomero, som ligger ovanför miljonstaden. Barbanti-munkarna på detta tidigare kloster var så säkra, att lokalplanen tog utgångspunkt i att man inte fick bygga framför klostret så utsikten är värd att resa långt efter. Ifall man inte har lust att bege sig ner till centrum finner man i Vomero både supermarket och matställe inom ca. 400 meter. Parkering finner man i ett P-hus ca. 500 meter bort efter avtal med hotellet. Det rekommenderas dock att ankomma med offentlig transport som är enkelt och bekvämt från både flygplatsen och centralstationen.

Restaurant Terrazza dei Barbanti

I hotellets restaurang kan man äta antingen inne eller ute när vädret tillåter. Från morgonstunden serveras frukosten (buffé) med utsikt över staden och havet - och om kvällen ändrar scenariet sig fullständigt till en romantiskt ljushav nere från Napolis gator och gränder. Köket är mestadels lokalt och baserat på både kött och fiskrätter. Restaurangen ligger på 5:e våningen och är öppen för både hotellets gäster samt utomstående nästan varje dag till både lunch och middag. Fråga ev. i receptionen. På hotellet finns det också två hissar, ett fint system av gångar och en inbjudande lounge.

Pool och panoramiska solterrasser

Uppe på 8:e våningen ligger hotellets pool som inte är speciellt stor men stor nog för ett svalkande dopp och solbad. Det finns dessutom en grotta med jacuzzi i förlängningen av poolen. Här finner man också många små privata hörn, enorma solterrasser med solstolar, dusch och toalett - allting för gästernas förfogande.

Rummen på Hotel San Francesco al Monte

Classic-rum med havsutsikt (inkl. frukost)

Dessa 22 rum vänder alla ut mot Napolibukten, Vesuvius och staden. Man har fin utsikt från alla rummen - även dem på de nedre våningarna. Rummen som tidigare var munkceller är alla olika i uttryck. De är dock alla utrustade med aircondition, wi-fi (mot tillägg), telefon, minibar, förvaringsbox, lcd-TV (satellit) samt badrum med toalett, hårtork och jacuzzi eller dusch med vattenmassage. Tre av rummen har möblerad terrass - detta kan bokas mot tillägg som betalas på plats. Rummen med terrass är för max två personer. Rummen på 2-4:e våningen har mycket charmerande valvade tak. Familjer på 4 personer kan med fördel boka två rum med dörr i mellan.

Superior-rum med havsutsikt (inkl. frukost)

Dessa 12 eleganta rum vänder alla ut mot Napolibukten, Vesuvius och staden. Rummen som är tidigare munkceller är alla olika i uttryck. De är dock alla utrustade med aircondition, wi-fi (mot tillägg), telefon, minibar, förvaringsbox, lcd-TV (satellit) samt badrum med toalett, hårtork och jacuzzi eller dusch med vattenmassage. Några av rummen har plats för extra säng.

Junior Suite med havsutsikt (inkl.frukost)

Dessa 7 eleganta och rymliga rum vänder alla ut mot Napolibukten, Vesuvius och staden. Rummen som är tidigare munkceller är alla olika i uttryck. De är dock alla utrustade med aircondition, wi-fi (mot tillägg), telefon, minibar, förvaringsbox, lcd-TV (satellit) samt badrum med toalett, hårtork och jacuzzi eller dusch med vattenmassage. Några av rummen har plats för två extra sängar då de består av två avdelningar (ej åtskillt med dörr).

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Hotel Marina Riviera

Amalfi, Campania

Hotel Cristina

Sant' Agnello, Campania

Hotel Plaza Sorrento

Sorrento, Campania

Rekommendationer till dig

La Foresteria di San Leo

Trivigno, Basilicata

Hotel Covo dei Saraceni

Polignano a Mare, Apulien

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populärt i Campania

search map