Hotell i Napoli

B&B Donna Regina

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Rummet Badessa Rummet Badessa Rummet Badessa Rummet Badessa
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

B&B Donna Regina ligger i hjärtat av Napolis historiska centrum nära domkyrkan, museet för modern konst, det arkeologiska museet och flera restauranger och traditionella pizzerior (just pizza kommer från just Napoli!).

Gammalt kloster

B&B Donna Regina ligger i klostret Donnaregina Vecchia som byggdes under 1400-talet av Drottning Maria av Ungern.

Stämningsfullt B&B

På B&B Donna Regina härskar en skön stämning och det finns ett stort gemensamt rum med tillgång till balkong med flera små bord och stolar där man kan njuta av en kopp kaffe med utsikt till solnedgången bakom kupolerna. I det stora rummet som är fint möblerat finns en soffa och fåtöljer. En bred hall leder till sovrummen och det trevliga köket. Entrén till byggnaden är inte den charmigaste men har en stor fördel då den har hiss.

Personligt inredda rum

Varje rum har blivit inrett och möblerat av frun Donna Gabriella. De är alla utrustade med airconditon och eget badrum med toalett och dusch. Endast ett av rummen har badrum i korridoren; rummet Badessa är så speciellt att myndigheterna (det sk. Belle Arti) inte gav tillåtelse till att man tillförde ett badrum där. OBS: rökning är EJ tillåtet.

Lokal middag i det stora köket

Ifall man önskar det så kan man få (mot bokning och betalning på plats) arrangerat en äkta napolitansk middag i Donna Reginas antika kök. Mimmo som driver Donna Regina är en duktig kock och vinkännare som gärna lagar en god middag med områdets specialiteter och produkter. Detta kan varmt rekommenderas.

Parkering

Det finns parkeringshus ca. 200 meter bort och som kostar ca. 20 euro per dygn.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Ramada Naples

Napoli, Campania

Hotel Il Convento

Napoli, Campania

Rekommendationer till dig

Albergo Zi 'ntonio

Scala, Campania

Palazzo Vingius

Minori, Campania

Populärt i Campania

Hotel Cristina

Sant' Agnello

Due Relais

Vietri sul Mare

search map