Semesterbostad i Minori på Amalfikusten

Torre Paradiso

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Torre Paradiso består av 5 lägenheter fördelade på 4 våningar. Som gäst kan du ta del av ett privat strandområde och pool på det närliggande Hotel Villa Romana. Torre Paradiso ligger i centrala Minori på kort avstånd från stranden och de stigar som leder fram till invånarnas citronplantager och terrasser med vinmarker bakom staden. Lägenheterna är små men bekväma: den perfekta lösningen för dem som reser utan barn och vill bo mitt i en trevlig kuststad.

Du får inblick i den lokala livsstilen

Det är endast ca. 200 meter mellan lägenheterna och stranden samt den gamla historiska centrum där det finns flera möjligheter för att sitta ute och njuta av ett glas vin eller andra lokala specialiteter. Vill man köpa en god glass eller en kaka så kan vi varmt rekomendera det kända konditoriet De Riso. Skulle man vilja köpa någon god flaska vin och lite gott tilltugg så är Enoteca Syrah ett bra val då urvalet är stort och betjäningen både bra och trevlig.

Du kan välja mellan 5 lägenheter

Alla de 5 lägenheter är utrustade med aircondition, satellit-TV, telefon, minibar och badrum med toalett och dusch. På det närliggande Hotel Villa Romana är det även möjligt att beställa halvpension.

L√§genheterna på Torre Paradiso

Tvårumslägenheten Cedri (2:a vån.)

Lägenheten Cedri ligger på andra våningen och består av ett litet allrum med kokvrå och möjlighet för två extra sovplatser, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dsuch.

Trerumslägenheten Annunziata (2:a vån. med havsutsikt)

Lägenheten Annunziata ligger på andra våningen. Den består av ett litet allrum med bäddsoffa (140 cm bred) och kokvrå, sovrum med dubbelsäng, sovrum med smal dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Lägenheten har dessutom en fin havsutsikt från ett av fönstren.

Tvårumslägenheten Paradiso (3:e vån. med terrass & havsutsikt)

Lägenheten Paradiso ligger på tredje våningen. Den består av ett stort allrum med dubbelsäng och kokvrå, ett enkelrum, badrum med toalett och dusch samt en privat terrass med havsutsikt. Notera att tillgången till enkelsängen är extern, alltså via en gemensam gång. Fördelen är att rummet har balkong med havsutsikt.

Enrumslägenheten Pesci på loftet (4:e vån.)

Lägenheten Pesci ligger på fjärde våningen som är loftet med snedtak och takfönster. Detta är en loft lägenhet med snedtak och fönster. Den består av rum med dubbelsäng och kokvrå samt badrum med toalett och dusch.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Terrazzo Papavero

Atrani, Campania

Terrazza Marinella

Amalfi, Campania

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Rekommendationer till dig

Villaggio Baia Serena

Vico Equense, Campania

Residence Villa Casale

Ravello, Campania

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Populärt i Campania

search map