Hotell i Minori på Amalfikusten

Palazzo Vingius

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Utsikt från hotellet mot Minori by
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Palazzo Vingius är ett trevligt litet hotell med endast 9 rum som ligger högt över stranden med en fantastisk utsikt över staden och havet. På gångavstånd kommer du snabbt ner till Minoris lilla centrum med lite affärer, restauranger och skön stämning med lokalbefolkningen.

Tillmötesgående värdpar

Hotellet som ligger i ett av stadens gamla palats öppnade sommaren 2007. Palazzo Vingius ägs av det trevliga paret Trofimena och Andrea, som även står för den dagliga arbetet. Det är ca 50 trappsteg från gatan i hamnen upp till receptionen, men kommer man i bil eller med offentlig buss, ankommer man till hotellets översta våningen från kustvägen som går strax bakom byggnaden.

Skön atmosfär

På vägen upp till receptionen passerar man hotellets lilla trädgård, var man hittar ett jacuzzi, turkisk bastu (mot betalning) och solstolar. Hotellet har förutom reception även en liten bar samt frukostrestaurang. På den gemensamma terrassen kan man njuta av en kall öl eller ett gott glas vin efter dagens upplevelser medan man följer livet på stranden och strandpromenaden. Som ett plus har hotellets gäster gratis tillgång till familjens privata strand i grannstaden Maiori var man finner både solstolar och parasoll. Maiori har Amalfikustens längsta strand och kan nås med offentlig buss på 5 min. eller man kan köra med Andrea om han ändå ska förbi.

Rum med havsutsikt

Rummen är fördelade på tre våningar. De tre översta rum har ingen balkong men har å andra sidan den bästa utsikten. Alla rum är enkelt inredda och Trofimena har använt all sin tid på att hitta passande materialer. Rummen är utrustade med wi-fi, telefon, satellit-TV med flat-screen TV, minibar, förvaringsbox, aircondition, havsutsikt samt badrum med toalett, dusch och hårtork.

Perfekt placering - skippa bilen

Minori är mycket tillgänglig med offentlig transport och man bör noga överväga denna möjlighet, istället för att hyra bil, då all parkering betalas för samt fungerar efter "först till kvarn" principen.

Läs om rummen på Palazzo Vingius

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Hotel Villa Romana

Minori, Campania

Hotel Reginna Palace

Maiori, Campania

Rekommendationer till dig

Agriturismo Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Villaggio Baia Serena

Vico Equense, Campania

Albergo Zi 'ntonio

Scala, Campania

Populärt i Campania

Due Relais

Vietri sul Mare

Coltur Suites

Sorrento

search map