Hotell i Maiori på Amalfikusten

Relais San Giacomo

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Relais San Giacomo ligger på översta våningen av ett antikt adelspalats vid hörnet mellan Maioris gågata och hamnpromenaden. Här bor man på kort avstånd från matställen, caféer och stranden.

Amalfitanska detaljer

Det våningsplan där rummen är placerade blev renoverade 2009. De fina kupoltaken som är karakteristiska för Amalfikusten präglar flera av rummen. Även andra element som träbjälkar, antika lampor och möbler i klassisk stil gör stämningen mycket behaglig. Stället hör till Hotel San Francesco som ligger ca. 400 meter bort och där check-in sker.

5 rymliga rum med aircondition

På Relais San Giacomo finns det 5 rymliga rum som alla är utrustade med aircondition, satellit-TV, kylskåp och badrum med toalett och dusch samt hårtork. 4 av rummen har dessutom balkong med havsutsikt - antingen från sidan eller direkt. Det 5:e rummet har tak med träbjälkar och ett fönster (ingen balkong) med utsikt till den närliggande kyrkan. Frukosten serveras inte på stället utan på Hotel San Francesco. Dock ska frukost förbeställas till ett rimligt pris. Alternativet är att äta frukosten på något av de många trevliga caféerna i staden vilket vi rekommenderar. Parkeringsplatsen på Hotel San Francesco kan användas gratis och önskar man garage så kan man få det mot betalning på samma hotell.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Hotel Reginna Palace

Maiori, Campania

Palazzo Vingius

Minori, Campania

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Rekommendationer till dig

Hotel Giordano

Ravello, Campania

Albergo Zi 'ntonio

Scala, Campania

Residence Villa Casale

Ravello, Campania

Populärt i Campania

Costa Alta

Sorrento

Due Relais

Vietri sul Mare

Coltur Suites

Sorrento

search map