Semesterbostad i Conca dei Marini på Amalfikusten

Balcone Marechiaro

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Lägenheten Balcone Marechiaro ligger i samhället Conca dei Marini där du finner närmaste restaurang precis vid stranden. Avståndet är ca. 1 km. Parkering sker nära huset ifall ni ankommer i bil. Ankommer ni istället i buss stannar den ca. 15 meter från själva lägenheten.

Lokala transportförhållande

Amalfikusten upplevs bäst till fots och vi rekommenderar att du låter bilen stå, när du ska in till Conca dei Marini. Har du bilen med kan du välja att använda den när du ska besöka Amalfi eller göra längre utflykter. I annat fall går bussarna på kors och tvärs mellan de olika städerna - och du slipper leta parkeringsplats, som dessutom är dyrt. Bussturen blir dessutom trevlig sightseeing.

Fyrarumslägenhet med 4/5 sovplatser (med balkong och havsutsikt):
- Lägenheten är på 90 m² och fördelad på två våningar. Den består av vardagsrum med kokvrå och TV samt utgång till balkongen på 5 m² med ett litet bord för två personer, sovrum med dubbelsäng och fönster med utsikt ut över Amalfi, sovrum med två enkelsängar och fönster med utsikt ut över Amalfi, två badrum med toalett och dusch samt tvättrum med tvättmaskin. På nedersta våningen finns ett sovrum med enkelsäng och badrum med toalett och dusch. Lägenheten är utrustad med aircondition och internetuppkoppling.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Amalfi 51

Conca dei Marini, Campania

Terrazza Marinella

Amalfi, Campania

Terrazza Rubino

Atrani, Campania

Rekommendationer till dig

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Populärt i Campania

Due Relais

Vietri sul Mare

Hotel Cristina

Sant' Agnello

search map