Semesterbostad i Casal Velino i Campania

Villa Franca

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Franca ligger strax utanför centrala Casal Velino och har en fin utsikt över dalen och havet. Ovanför huset finns en stor terrass med pizzaugn och gott om plats för att sitta och njuta av ett glas vin på kvällen. Det finns två rymliga lägenheter som ligger på första respektive andra våningen.

Pool och restaurang

Vid huset, nedanför sluttningen ligger den goda fiskrestauangen Le Tre Sorelle som håller öppet nästan hela tiden under juli och augusti, men annars endast om helgen. Ovanpå restaurangen finns det även två mindre lägenheter (förmedlas även genom In-Italia) som Villa Franca delar poolen med. Från poolens terrass har man utsikt över både staden och havet.

Fyrarumslägenhet med 6 sovplatser första vån.):
- Ligger på första våningen och är på ca. 80 m². Lägenheten består av kök med matplats och öppen spis samt fönster med utsikt till lägenhetens terrass med bord och stolar (ej havsutsikt), två sovrum med dubbelsäng och balkong med havsutsikt, sovrum med våningssäng samt badrum med toalett och badkar. Observera att de två rummen på havets och poolens sida har utgång till en stor balkong på 8 x 1,5 meter men inte direkt utgång till trädgården.

Femrumslägenhet med 6/8 sovplatser (andra vån.):
Ligger på andra våningen och är på ca. 90 m². Lägenheten består av kök med matplats, litet vardagsrum med TV och dubbel bäddsoffa (mot betalning), sovrum med enkelsäng, sovrum med dubbelsäng och utgång till en balkong, sovrum med dubbelsäng och enkelsäng samt utgång till en balkong samt badrum med toalett, dusch och badkar. Lägenhetens två stora balkonger har den ena utsikt mot poolen och havet.

Lägenheterna på Villa Franca

Fyrarumslägenhet med 6 sovplatser

ligger på första våningen och är på ca. 80 m². Lägenheten består av kök med matplats och öppen spis samt fönster med utsikt till lägenhetens terrass med bord och stolar (ej havsutsikt), två sovrum med dubbelsäng och balkong med havsutsikt, sovrum med våningssäng samt badrum med toalett och badkar. Observera att de två rummen på havets och poolens sida har utgång till en stor balkong på 8 x 1,5 meter men inte direkt utgång till trädgården.

Femrumslägenhet med 8 sovplatser (2:a våningen)

ligger på andra våningen och är på ca. 90 m². Lägenheten består av kök med matplats, litet vardagsrum med TV och dubbel bäddsoffa (mot betalning), sovrum med enkelsäng, sovrum med dubbelsäng och utgång till en balkong, sovrum med dubbelsäng och enkelsäng samt utgång till en balkong samt badrum med toalett, dusch och badkar. Lägenhetens två stora balkonger har den ena utsikt mot poolen och havet.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Steel House di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Le Case di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Casale Villarena

Nerano, Campania

Rekommendationer till dig

Le Tre Sorelle

Casal Velino, Campania

Casale Villarena

Nerano, Campania

Villa Mirella

Palinuro, Campania

Populärt i Campania

search map