Semesterbostad i Atrani på Amalfikusten

Terrazza Masaniello

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Terrazza Masaniello ligger centralt i Atrani ca. 40 trappsteg från byns huvudtorg. På husets tak ligger den stora terrassen som blickar både över torget, stranden och huvudvägen.

Lokalmiljö och transport

Trots närheten till vägen så hör man inte trafiken i sovrummen. Nere på torget finner man matställen och ett café / bar. Inköpsmöjligheter finns också på kort gångavstånd. Själva Amalfi ligger ca. 1 km bort och kan nås via en stig som tar ca. 15 min att promenera. Offentlig parkering finner man ca. 500 meter från huset men vi rekommenderar inte att man ankommer i bil. Det finns nämligen goda förbindelser med buss mot Amalfi och Salerno. Får man lust till att köra själv i området så kan det betala sig att hyra bil för en eller två dagar än att betala dyra avgifter för parkering.

Lägenheten på Terrazza Masaniello

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass och havsutsikt)

Lägenheten är välmöblerad och utrustad med aircondition, tvättmaskin och TV. Den är ca. 80 m² ut över den stora terrassen på lika många kvadratmeter. Den består av kök med 4 kokplattor och ugn samt matplats, rymligt uppehållsrum med TV och en sovplats i en bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng samt utsikt över Atranis torg och havet från sidan, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch samt diskmaskin. På takterrassen finns det bord och stolar samt parasol.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Terrazza Rubino

Atrani, Campania

Terrazzo Papavero

Atrani, Campania

Terrazza Marinella

Amalfi, Campania

Rekommendationer till dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populärt i Campania

search map