Hotell i Amalfi på Amalfikusten

Residence Mare Club

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Den privata terrassen Entrén Rummet 180 grader havsutsikt Poolen på Grand Hotel Excelsior
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Mare Club ligger ca. 2 km från centrala Amalfi på kustvägen mot Positano, med en fantastisk panorama utsikt över Medelhavet och kusten.

Bo på "rätt" sida av vägen

Mare Club är ett litet annex som hör till det 5* Grand Hotel Excelsior som ligger ca. 3,5 km bort och där man checkar in ifall man ankommer efter kl. 17. Mare Club ligger på den "rätta" sidan om vägen - alltså ner mot havet. Det finns endast 3 rum totalt där In-Italia valt det bästa som har en stor privat terrass med havsutsikt. Ingången sker direkt från vägen och man kommer först in till en liten bar som även fungerar som reception och frukostmatsal. Till baren hör en stor terrass som även är öppen för utomstående gäster. Baren stänger kl. 17 varje dag.

Njut av stranden nedanför

Ställets största attraktion förutom utsikten är den fina stranden som är en av områdets bästa och som man lätt når via en hiss. Denna service som också inkluderar två solstolar och en parasoll är gratis för In-Italias gäster - då andra betalar min. 10 Euro per person / dag. Stranden används även av Hotel Excelsiors gäster samt andra närliggande hotells gäster. Dessutom har man tillgång till poolen på Hotel Excelsior och transport kan ske gratis med hotellets minibuss.

Ankom i bil eller med offentlig transport

Ankommer man i bil kan man parkera gratis längs vägen men i högsäsongen kan det krävas lite tid för att hitta plats under dagtid. Kommer man istället med offenlig transport finns det en busshållplats nästan utanför dörren. Man kan även åka med Hotel Excelsiors minibuss till och från Amalfi. Pga. läget ut mot vägen bör man räkna med en del trafik medan det om natten är förhållandevis lugnt och fridfullt.

Endast ett rum..., med egen terrass!

Rummet är fint men enkelt inrett samt utrustat med dubbelsäng, aircondition, TV, badrum med dusch och en härlig möblerad terrass med fantastisk utsikt. Frukosten serveras på rummet.

OBS! Mare Club är ett litet annex som hör till det 4 stjärniga Grand Hotel Excelsior som ligger ca. 3,5 km bort, och där ni checkar in ifall ni kommer efter kl. 17:00. Ankommer ni mellan kl. 14-17:00 sker check-in direkt på stället.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Hotel Fontana

Amalfi, Campania

Hotel Aurora

Amalfi, Campania

Hotel La Conca Azzurra

Conca dei Marini, Campania

Rekommendationer till dig

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Villaggio Baia Serena

Vico Equense, Campania

Populärt i Campania

search map