Hotell i Amalfi på Amalfikusten

Hotel Floridiana

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Ingången till hotellet från innergården
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Floridiana är ett spännande litet hotell med endast 7 rum. Hotellet ligger i ett av Amalfis äldsta och välbevarade palats, endast ett stenkast från den berömda domkyrkan och ca. 100 meter från havet.

Grön innergård mitt i Amalfi

Från huvudgatan går man upp via en smal trappa på höger sida strax efter domkyrkan följt av en liten grön innergård som delas med flera hus.
Hotellets reception liknar de flesta andra hotells men när man öppnar dörren till hotellets stora uppehållsrum och frukostrestaurang tappar många hakan. Det är nämligen först här som det går upp för en att man befinner sig i ett av de äldsta och bäst bevarade palats i Amalfi.

Inredning signerad Philippe Starck

Palatset är från år 1100 och ägdes till en början av Pisanerna. Man har lyckats bevara den centrala salen i palatset med sitt spännande tak som är vackert dekorerade med imponerande freskmålerier. Salen är möblerad med antikviteter som är snyggt sammansatta med Philippe Starcks berömda glas stolar.

Fina rum

Rummen som alla är olika inredda ligger runt omkring i palatset. Några rum har utsikt mot innergården medan andra vänder ut mot Amalfis huvudgata. De är alla snyggt inredda med moderna möbler, aircondition, minibar, telefon, internet-uppkoppling, satelit-TV, förvaringsbox, myggnät samt badrum med toalett och hårtork.

Parkering i garaget

Som en helt extraordinär service i centrala Amalfi erbjuder Hotel Floridiana gratis parkering i ett närliggande garage.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Albergo Zi 'ntonio

Scala, Campania

Hotel Santa Lucia

Minori, Campania

Pietra di Luna

Maiori, Campania

Rekommendationer till dig

Hotel Luna Convento

Amalfi, Campania

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Hotel Il Gabbiano

Positano, Campania

Populärt i Campania

search map