Vart vill du resa?
Loading
När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
Flera sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Acciaroli är en mycket charmig by som ligger ut till Medelhavet på den vackra Cilento-kusten söder om Napoli och Amalfikusten. Staden är inte större än att alla invånare känner varandra och många möts på de små trevliga barerna och restaurangerna vid hamnen varje kväll.

Hamnen är centrum i Acciaroli och det finns både en lustbåtshamn och en avdelning för de små fiskarna. Byns största attraktioner är ett gammalt torn och kyrkan som båda ligger i hamnen. Acciaroli har också en hamnpromenad och en lång strand som områdets turister njuter av nästan hela året.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Acciaroli och Cilento-kusten är ett utmärkt semesterområde för de som vill vara nära naturen men som samtidigt gärna vill kombinera badsemster med kulturella upplevelser. Det tar endast ca. en timme att köra till de berömda grekiska templena i Paestum samtidigt som varken Amalfikusten, Napoli eller Vesuvius ligger längre bort utan att man kan besöka dem på en dagstur.

 
 

Populärt i Campania

Due Relais

Vietri sul Mare

search map