Biluthyrning i Italien

 

Hämtar innehåll

Jämför priser online på bilhyra i Italien

 

CarTrawler Biluthyrning

CarTrawler är ett av de ledande företagen i världen då det kommer till förmedling av billig biluthyrning, också i Italien. CarTrawler sammarbetar med över 500 olika biluthyrningsfirmor. När du beställer en bil genom CarTrawler, är det viktigt att du alltid läser de aktuella villkoren, precis som när du hyr bil på andra ställen. Observera att In-Italia tyvärr inte kan vara behjälpliga då det kommer till frågor gällande biluthurning, då hänvisar vi istället till CarTrawlers kundservice.

Information om Cartrawler samt kontaktdetaljer hittar du här

 

Tips och råd om biluthyrning

Vi kan inte säga det ofta nog: tänk dig för innan du hyr bil i utlandet! Se till at hyra med full tank både vid avhämtning och avlämning, se till att teckna de nödvändiga försäkringarna hemifrån, och se över din reseförsäkring då den ofta inte täcker biluthyrning. Undvik att hyra de billigaste bilarna från okända sällskap - det finns en anledning till att de är billigare än stora kända sällskap som till exempel Hertz, Avis, SIXT, EuropCar och Maggiore för att bara nämna några.

Vill du har fler goda råd om att hyra bil så kan du läsa mer hos Motormännenes Riksförbund egenom att klicka här.

 

Maggiore Rent

Maggiore Rent

Maggiore Rent är Italiens största biluthyrningsfirma och har kontor på alla flygplatser samt större järnvägsstationer och hamnar. Vi på In-Italia själva bil igenom Maggiore när vi reser till Italien då de erbjuder en bra service och känner till de lokala förhållandena i Italien. Du hittar naturligtvis också hyrbilar från Maggiore i sökfunktionen från CarTrawler.

Bila själv till Italien

Vill du istället uppleva Italien i din egen bil så hittar du tips och råd i vår artikel om kör-själv-semestrar här.

 
 

Populärt i Campania

search map