Hotell i Vieste i Apulien

Hotel Falcone

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Stor gemensam terrass med utsikt till kalkmonoliten Pizzomunno och Medelhavet
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Falcone ligger fantastiskt bra. Faktum är att hotellet fått sina yttre ramar som en skänk från ovan: nämligen en gripande utsikt över Medelhavet och granne med Viestes varumärke, kalkmonoliten Pizzomunno som står ståtligt mitt på den långa, breda sandstranden.

Tilltalande placering

Ifall man inte riktigt kan enas med sig själv om man ska prioritera att bo vid en historisk stadsdel med sydlänsk stämning och charm eller vid stranden där man enkelt kan ta ett dopp i havet eller njuta av solens strålar på en solstol så är Hotel Falcone svaret du söker. Det är nämligen endast 100 meter till stranden och ca 400 meter till Viestes historiska stadskärna. Den centrala placeringen betyder även att hotellet ligger intill den trafikerade kustvägen, fast delvis dolt av rabatter och den gemensamma terrassen och poolen ligger upphöjda ovanför gatunivå. Det finns möjlighet att boka parkeringsplats mot betalning.

Stor terrass med pool och barnpool

De många utomhusfaciliteterna står i kö för att bli utnyttjade. Det finns upplyst (nattetid) pool med solstolar och parasoller samt barnpool. Dessutom finns det en stor takterrass med solstolar och havsutsikt och tennisbana. Nere på stranden har hotellet sin egen lido (uppsättning av solstolar och parasoller) som är inkluderat i rumspriset ifall man beställer vistelse med halvpension - i annat fall betalar man tillägg för detta.

Faciliteter

Invändigt kommer man först in i en hall med reception och sedan till hissen som leder upp till våningarna med rummen. Från receptionen kommer man även vidare in till restaurangen till höger på samma våningsplan. Frukosten serveras som buffé - både inne och ute. Man finner även ett TV-rum, internetpoint och wi-fi i hallen. Det sägs att hotellet utmärker sig för sin placering, utsikt, faciliteter, inredningen i de gemensamma utrymme och vänliga personal framför inredningen i rummen som är sekundär.

Rummen på Hotel Falcone

Dubbelrum Standard (inkl. frukost)

Rum med aircondition, telefon, minibar, förvaringsbox, TV (med italienska kanaler) samt badrum med toalett, dusch eller badkar och hårtork. Dessa rum har varken balkong eller utsikt - men i stället är de nyrenoverade. I enstaka rum finns det plats för upp till två extra sängar.

Dubbelrum Standard med balkong (inkl. frukost)

Rum med aircondition, telefon, minibar, förvaringsbox, TV (med italienska kanaler) samt badrum med toalett, dusch eller badkar och hårtork. Dessa rum har alla balkong - enstaka även med utsikt till havet. I enstaka rum finns det plats för upp till två extra sängar.

Dubbelrum Standard med havsutsikt (inkl. frukost)

Rum med aircondition, telefon, minibar, förvaringsbox, TV (med italienska kanaler) samt badrum med toalett, dusch eller badkar och hårtork. Dessa rum har alla havsutsikt (men utan balkong). I enstaka rum finns det plats för upp till två extra sängar.

Dubbelrum Standard med balkong & havsutsikt (inkl. frukost)

Rum med aircondition, telefon, minibar, förvaringsbox, TV (med italienska kanaler) samt badrum med toalett, dusch eller badkar och hårtork. Dessa rum har alla balkong med havsutsikt.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Hotel D'Amato

Peschici, Apulien

Palace Hotel San Michele

Monte Sant'Angelo, Apulien

Hotel Talao

Scalea, Kalabrien

Rekommendationer till dig

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Populärt i Apulien

search map