Omdömen från Terrazza La Loggia

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Terrazza La Loggia

Läs personliga omdömen av Terrazza La Loggia som ligger i Apulien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza La Loggia. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Ann-catherine och man från Sävedalen i Sverige bodde på Terrazza La Loggia i Polignano a Mare från den 6. till den 10. september 2012. Sedan fortsatte turen till Masseria Cervarolo i Ostuni.

Det var en fantastisk vecka!! Polignano a Mare var en förtjusande liten stad. De små gatorna i det historiska centrum där t ex den gamla damen satt och plockade med de färska kryddorna. Mannen som körde den lilla sopbilen. Terrazza La Loggia var verkligen fin, fräscht och trevligt. Helt underbart med takterrassen, där vi kunde sitta i både solsken och månsken. Det var liv och rörelse utanför då det fanns en liten glassbar precis nedanför och även en utsiktsplats. Men absolut inget störande.

Frukosten serverades utanför Casa Dorsi, 10 steg från vår dörr med utsikt mot havet. Såå vackert!! Väldigt trevlig och hjälpsam ägare som vi tyvärr inte har namnet på. Han hjälpte till att bära upp väskorna för alla trappor. Medan vi åt frukost passade hans kvinnliga medarbetare på att bädda våra sängar! Vi fick nyckel till en privat parkering en liten bit utanför historiska centrumet. Ett supermercato fanns en bit utanför historiska centrumet. En bit upp för gatan mittemot fanns också en gelateria, Gran Gelateria Bella Blu´, med supergod glass och väldigt trevlig personal och ägaren var en rolig prick som tävlat med sin glass. Närmaste bästa restaurangen låg på torget, Neuro. Supertrevlig och duktig personal, god mat. Restaurangen på hotell Covo dei Saraceni var också bra och väldigt trevlig personal + fin utsikt om det inte blåser för mycket för då är det plast för fönstren. Det var fint väder alla dagar, så vi körde söderut till bl a Torre Egnazia, söder om Capitolo, och badade varje dag. Fina och rena stränder.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Terrazza Acqua

Polignano a Mare, Apulien

Terrazza Casamas

Monopoli, Apulien

Terrazza Paradiso

Monopoli, Apulien

Rekommendationer till dig

Hotel Covo dei Saraceni

Polignano a Mare, Apulien

Hotel Villa Scapone

Mattinata, Apulien

Hotel Falcone

Vieste, Apulien

Populärt i Apulien

search map