Hotell i Ostuni i Apulien

Hotel La Terra

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

De som känner Ostuni vet att det är så mycket känsla att säga "mitt i stadens historiska centrum" eftersom centrum är litet och allting ligger inom promenad avstånd. Så med hotellet som utgångspunkt har man aldrig långt till restauranger, caféer eller inköpsmöjligheter.

Stjärnorna

Dessutom ligger hotellet i ett imponerande Palazzo från 1700-talet precis intill benediktinerklostret San Pietro. Än en gång står vi inför ett av de hotell som utmanar och gör det svår för oss att klassificera efter ordinarie klassificering av stjärnor, då hotellet har fyra stjärnor. Hotellet framstår som trevligt och välskött där rummens nivå dock varierar något pga att man tagit hänsyn till den ursprungliga strukturen vid renoveringen. Atmosfären är dock ytterst behaglig och jordnära, något man sällan ser på sterila fem-stjärniga hotell.

Rummen

Rummen i sig är helt olika som vi nämnde ovan då vi befinner oss i en mycket gammal byggnad. De är dock alla utrustade med aircondition, minibar, TV och privat badrum. Hotellet har även egen restaurang och garage.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Corte Altavilla Relais

Conversano, Apulien

Terrazza Acqua

Polignano a Mare, Apulien

Hotel Falcone

Vieste, Apulien

Rekommendationer till dig

Hotel Covo dei Saraceni

Polignano a Mare, Apulien

Hotel Villa Scapone

Mattinata, Apulien

Masseria Appidè

Corigliano d’Otranto, Apulien

Populärt i Apulien

search map