Villa i Ceglie Messapica i Apulien

Trulli San Giovanni

Pris från per pers.
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Denna vackra och välbevarade Trulli med privat pool ligger i exotiska omgivningar nära den stämningsfulla staden Ostuni. Närmaste strand finner man vid Ostuni-Villanova (25 km) och närmaste supermarket i byn Ceglie (4 km).

Semester i renoverat trullo-hus

Man har renoverat trullin med ursprungliga material med känsla för detaljer. Trädgården präglas av de många olivträd och olika fruktträd samt den sköna poolen (12 x 6 m och som djupast 2 m) med en fantastisk utsikt över kullarna i Ceglie. Här har man alla förutsättningar för en en semester med charm, vackra omgivningar och lugn och ro.

Slappa vid poolen eller ta på utflykt

I en av sidobyggnaderna har man en utomhus matplats som präglas av vacker utsikt och stämning från en svunnen tid. Villans placering är utmärkt i förhållande till utflykter i den exotiska Itriadalen med spännande städer som Ostuni, Alberbello och Martina Franca. I området framställs även flera goda viner och inte minst högklassig olivolja.

Villa med 6/8 sovplatser:
- Den består av olika trulli med sovrum och badrum, där en av dessa är inrett med sovrum och badrum. Huvudbyggnaden har ett stort vardagsrum med soffor och öppen spis, ett självständigt vardagsrum (med bäddsoffa), två badrum och ett funktionellt kök utrustat med allt som behövs för att tillbereda luncher och middagar. Härifrån har ni även utgång till poolen och grillplats. Vidare finns det två sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med två enkelsängar, alltså tre sovrum totalt.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Villa Sara

Monopoli, Apulien

Villa Rotondo

Monopoli, Apulien

Il Nido degli Agrumi

Fasano, Apulien

Rekommendationer till dig

Masseria Cervarolo

Ostuni, Apulien

Corte Altavilla Relais

Conversano, Apulien

Masseria Donno Sante

Ceglie Messapica, Apulien

Populärt i Apulien

search map