Semesterbostad i Champoluc i Aosta

Appartamenti Champoluc

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Här ligger lägenheterna Exempel på enrumslägenhet
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Appartamenti Champoluc erbjuder semesterlägenheter i Champoluc endast 600 m från skidliften. Här finner man lägenheter av olika storlek så just ditt sällskap kan bo i en lagom stor lägenhet. Lägenheterna ligger alla i en byggnad ca. 100 meter från det centrala torget och därför centralt både i förhållande till skidlift, pister och stadens restauranger och butiker.

Njut av spa och wellness efter en lång dag med skidåkning

Ca. 1 km från lägenheterna ligger wellnesscenter Monterosa Terme där du som gäst får 20% rabatt. Priset avser entré till poolen och det samma till wellnessdelen. Det är något av det bästa du kan göra för dig själv efter en lång och krävande dag i backen.

Lägenheter med möjlighet för halvpension

Med det stora utbudet av lägenheter er är det enkelt att finna en lösning som passar. Samtliga lägenheter har tillgång till en skid-depå vid liften. Man kan välja till halvpension som ger 6 middagar och 7 frukostar.

Lägenheterna på Appartamenti Champoluc

Enrumslägenhet med 2 sovplatser

trevlig enrumslägenhet med uppehållsrum med kokvrå (kylskåp, micro och gasplattor), tv, dubbelbäddsoffa och badrum med toalett och badkar. Lägenheten har dessutom terrass. Det finns endast en lägenhet av denna typ.

Enrumslägenhet med 4 sovplatser

trevlig enrumslägenhet med uppehållsrum med kokvrå (kylskåp, micro och gasplattor), tv, dubbelsäng, dubbelbäddsoffa och badrum med toalett och badkar. Lägenheten har dessutom terrass. Det finns två lägenheter av denna typ.

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser

trevlig tvårumslägenhet med uppehållsrum med kokvrå (kylskåp, micro och gasplattor), tv, dubbelbäddsoffa samt sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och badkar. Lägenheten har dessutom terrass. Det finns fyra lägenheter av denna typ.

Trerumslägenhet med 6 sovplatser

trevlig trerumslägenhet med uppehållsrum med kokvrå (kylskåp, micro och gasplattor), tv, kamin, dubbelbäddsoffa samt sovrum med dubbelsäng, sovrum med våningssäng och badrum med toalett och badkar. Lägenheten har dessutom terrass. Det finns två lägenheter av denna typ.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Residence Petit Tibet

Cervinia, Aosta

Casa Flora

Idrosjön, Lombardiet

Residence Chateau

Saint-Pierre, Aosta

Rekommendationer till dig

Residence Chateau

Saint-Pierre, Aosta

Rosburgo Sea Resort

Roseto degli Abruzzi, Abruzzo

Hotel Sporting

Cervinia, Aosta

Populärt i Aosta

Maison Tissiere

Antey Saint André

Hotel Vagneur

Saint Nicolas

search map