Semesterbostad i Cervinia i Aosta

Residence Petit Tibet

Pris från per pers.
Gratis avbokning
Tillför som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Petit Tibet ligger i Cielo Alto ca. 800 meter från centrum av Cervinia men nära skidliften (100 meter) samtmånga viktiga facilitieter så som kiosk, minilivs, bar, cafeteria, pizzeria och diskotek med mera. Den lokala shuttle bussen kör precis utanför dörren ner till centrum samt till huvudliftarna.

Funktionellt och enkelt

De 25 lägenheterna som hyrs ut ligger i en inte så charmig byggnad och är enkelt inredda. Här finns reception, parkering, skid- depå till varje lägenhet, och man kan hyra TV mot beställning.

Fokus på faciliteter och service

Residence Petit Tibet är för de som inte ställer höga krav på sitt boende utan som är här för att åka skidor i några av Europas bästa pister och gärna vill bo nära skidliften. Dock är det absolut inget fel på servicen och stället har många familjer som besökare (så oväsen nattetid undanbedes).

Lägenheterna

Alla lägenheter är enkelt inredda med äldre möbler. De är utrustade med kokvrå i vardagsrummet samt badrum med toalett och dusch.

Lägenheterna på Residence Petit Tibet

Enrumslägenhet med 2 sovplaster

Lägenheterna är på ca. 25 m² och består av ett uppehållsrum med två enkelsängar eller dubbelbäddsoffa, kokvrå, balkong samt badrum med toalett och dusch.

Enrumslägenhet med 3 sovplaster

Lägenheterna är på ca. 30 m² och består av ett uppehållsrum med en enkel och en dubbelbäddsoffa, kokvrå samt badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenhet med 4 sovplaster

Lägenheterna är på ca. 35 m² och består av uppehållsrum med kokvrå och dubbelbäddsoffa eller enkelbäddsoffa, sovrum med våningssäng, balkong samt badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenhet med 5 sovplaster

Lägenheterna är på ca. 45 m² och består av uppehållsrum med kokvrå och dubbelbäddsoffa, sovrum med våningssäng och enkelsäng eller tre enkelsängar samt badrum med toalett och dusch.

 

Sök priser och
boka vistelse

När vill du resa?
Hur många personer?
 
Vuxna
Barn
 

Liknande ställe

Appartamenti Champoluc

Champoluc, Aosta

Residence Chateau

Saint-Pierre, Aosta

Residence des Alpes

Cavalese, Sydtyrol & Trentino Alto Adige

Rekommendationer till dig

Hotel Villa Roncuzzi

San Pancrazio di Russi, Emilia-Romagna

La Foresteria di San Leo

Trivigno, Basilicata

Residence Il Borgo

Tortoreto Lido, Abruzzo

Populärt i Aosta

Hotel Vagneur

Saint Nicolas

Hotel Astoria

Cervinia

search map